Üdv mindenkinek!

Először is nagyon boldog új évet kívánok neked!
Ahogy megígértem, kiszámoltam a SpEFEKTETO 2020-as hozamait.

Nem vagyok teljesen elégedett, mert az “A” portfólió alul teljesített (eddig), de elmondhatom, hogy a swing pozícióm még aktív. Nem zártam le őket, ez egy piac diktálta helyzet, ami egy kicsit nyugisabb swinggelést (ha van ilyen szó) hozott nekünk. A kulcsszó a türelem! Ellenben a Komplex Portfólió “C” kimagaslóan teljesített és az Osztott Részportfólió “B” is az elvárásaimat meghaladta!

 

Itt van a három elérhető portfóliócsomag teljesítménye! Ne feledd az “A” és “B” portfólió a “C” portfólió része, nem pedig különálló portfóliók.

 

Portfólió A: -18% 

Jelenleg egy nagyon jó áron nyitott pozíciónk van, amit egy erős negatív hangulat tovább lökött lefelé, így az új befektetőknek még jobb beszállási lehetőséget ad, ne késlekedj!

Portfólió B: +39,9%

Ez egyszerűen csak rendben van.

Portfólió Komplex C: +42,5%

Ez pedig nagyon rendben!

Viszonyításnak Amerika 500 legnagyobb vállalatának hozamteljesítménye (S&P 500) +16,3% volt. Hozzáteszem ez sem rossz teljesítmény.

 

Nézzük meg az átfogó képet is, az elmúlt 6 év hozamát, indulástól kezdve.

 

Ez az az ábra, ami igazán elégedettséggel tölt el, elbízni nem fogom magamat. Továbbra is törekedni fogok a javulásra és a piac adta lehetőségek maximális kihasználására, a lehetséges legalacsonyabb kockázat mellett. Láthatjátok még a szektor index nasdaq-ot is sikerült felülmúlni a maga eszement árazású részvényeivel/kockázatával, igen pl. a Tesla-ra gondolok és társaira.

 

Szép napot!

 

 

0

Kosár tartalma