Komplex Portfólió
Ahogy a neve is mutatja ez a teljes portfólió, amely az értékalapú befektetési elveket szem előtt tartva megfelelő arányban (70%-15%-15%) tartalmazza a legjobb részvényeket és kripto eszközöket.
Hosszabb távra (Long trade 70%), jellemzően 5+ évre tartjuk a legkiválóbban teljesítő vállalatok részvényeit, míg rövidebb távon (Swing trade 15%), jellemzően 3-6 hónapig tartjuk azon vállalatok részvényeit amelyek  még mindig nagyon jók, de a rövidebb tartási idő miatt nem szükséges a legszigorúbb feltételeknek is megfelelni, illetve a vásárlás, elsősorban technikai elemzés alapján történik, míg a Long trade esetében belső érték alapon.

A kripto eszközöket optimális esetben, számolva a rendszerkockázattal, hosszabb távon 1+ évig tartjuk, de a piacra jellemző magas volatilitás (megtíz-százszorozódás) lehetőséget biztosít a néhány hétig való tartásra is.

Ami a kezdőtőkét illeti, a kripto eszözök lehetővé teszik az alacsony összeggel való indulást is. A javasolt induló tőke 500 ezer Ft. Ez nem jelent mást, mint hogy a kripto eszközökön elért jelentős hozamot a portfólió feltöltésére használjuk fel. A teljes portfólió javasolt minimum induló mérete, 10 millió Ft.
Az elvárt hosszú távú minimum hozam 15% + osztalék volt a kripto eszközök  portfólióba kerülése előtt. Az indulástól kezdve a tényleges éves átlaghozam 25,1% + osztalék a kripto eszközök nélkül. Ez a hozam a kripto eszközök portfólióba kerülésével tovább emelkedik. Jelenleg azonban túl korai lenne ezt érdemben kiszámolni! Annyi bizonyos, hogy a 2021 februári indulástól számítva a kripto eszközökön elért nyereség a 10x (tízszeres) és 30x (harmincszoros) érték között mozog. Hozamok részletesen

%

Iránymutató, vétel
Iránymutató, eladás
Iránymutató, módosítás

Hogyan néz ki a portfólió

Kattintson a részletekért

0

Kosár tartalma